My Cart - 0 items
  • No product in the cart.

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

Wij leven nu in een tijdperk waarin een online aanwezigheid hebben een must is geworden. Dit geldt dan ook voor zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.

Voor het individu stopt het meestal bij het maken van een sociale media account maar voor bedrijven gaat het verder tot zelfs een website aanmaken.
Daarbij stellen veel ondernemingen zich dezelfde vraag “hoeveel kost een website eigenlijk?”
Daar spelen natuurlijk veel factoren op in waardoor het moeilijk is om daar een vaste prijs op te plakken. De tarieven voor het maken van een website variëren tussen de €1000 en €10.000 opstartkosten.
De vraag die daarbij meestal volgt is “wat is er allemaal in de prijs inbegrepen?”
Helaas kunnen we op deze vraag ook geen vast antwoorden op kleven. Het kan hier ook veel variëren, het ene bedrijf kan een gebruiksklare website aanbieden vanaf € 3 000 zonder aanvullende kosten. Terwijl het andere enkel voor het ontwikkelen van de website, € 10 000 eist waarbij nog bijkomende kosten komen voor een domeinnaam en webhosting, etc.

Dan komt de zoektocht naar de goedkoopste aanbieding? Toch?
Maar dit niet altijd de beste oplossing, want kwantiteit is niet altijd kwaliteit. Een goede website moet een reflectie zijn van zijn bedrijf en zorgen voor veel klanten conversie. Als je het ene hebt zonder het ander maak uw bedrijf geen winst, daarom moet u de juiste keuze maken. De juiste keuze komt van de juiste research.
Gelukkig hoeft u niet te ver te zoeken. U vindt alle informatie op onze website www.Boost-Agency.be terug.

WRITE A COMMENT